BS Carolus Magnus

Deel deze campagne

Help om het bewustzijn voor deze campagne te verhogen door deze widget te delen. Plak de volgende HTML-code op de meeste plaatsten op het web.

Embedcode

<iframe src="https://kwartiermakers.be/?ig_embed_widget=1&product_no=24" width="214" height="366" frameborder="0" scrolling="no" /></iframe>

Al enkele jaren werken we er aan om het leesplezier bij de leerlingen van BS Carolus Magnus te verhogen. Tijdens de voorbije voorleesweek hebben we tijdens ‘Kwartiermakers’ ook extra voorgelezen in de klas.
Om het ‘positieve leesvirus’ – een leerrijk ontspanningsmoment in andere virustijden - bij onze leerlingen nog te vergroten willen we in aanloop naar de jeugdboekenmaand dan ook graag ons boekenaanbod uitbreiden en updaten.
Kunnen jullie ons helpen om voldoende centen te verzamelen om met onze kinderen de leesdoelstellingen te bereiken en het ‘brandend leesvuur’ te blijven aanwakkeren?
In naam van alle leerlingen en personeelsleden danken we jullie voor jullie bijdrage voor een uitdagend boekenaanbod op onze school.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.